Over Ateliers '93Ateliers '93 is een stichting en opgericht in 1993. De stichting heeft als doel het beheren van ateliers voor professioneel werkende kunstenaars, het verhuren van ruimtes voor creatieve commerciële ondernemers en het organiseren van projecten en exposities.

De kunstenaars hebben de beschikking over gebruik van een kleine expositieruimte voor eigen doeleinden en faciliteiten zoals gebruik beamer, camera en internet.

De kantineruimte wordt voornamelijk door de leden gebruikt als ontmoetingsplek maar ook voor andere activiteiten of projecten. Oppervlakte: 8.5 x 11,5 m inclusief keuken.
De expositieruimte en kantineruimte stellen wij graag beschikbaar aan ieder die een activiteit(en) wil uitvoeren. De ruimtes zijn te huren voor o.a. workshops, cursussen, vergaderingen, feestjes, muziekles, dans/ toneellessen/ voorstellingen, presentaties en exposities.
Aan mogelijke verhuur zal een ballotage voorafgaan en wij vragen een geringe vergoeding.

Contactgegevens

Voor het huren of gebruiken van één van de ruimtes kunt u contact met ons opnemen, het liefst d.m.v. e-mail: ateliers93@gmail.com of telefonisch: 074-2918443, vragen naar José.

We zijn gehuisvest op de 1ste en 2e verdieping op het Esrein 19c / 7553 CX /  Hengelo

Routebeschrijving »